Over ons

Welkom op motorkleding-online.nl,

Motorrijden is onze grote passie. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier natuurlijk aan het juiste adres! Als fervent motorrijder weet jij natuurlijk dat het ontzettend belangrijk is om veilige kleding te dragen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. En op de motor ben jij natuurlijk ook nog eens bijzonder kwetsbaar. Je hebt namelijk geen bescherming, zoals in een auto of vrachtwagen bijvoorbeeld wel het geval is. Daarom is het van groot belang jezelf goed te beschermen. Op deze site willen wij dit belang nog maar eens benadrukken.

Stap jij weleens zonder motorpak op de motor? Dat is uit den boze! Zoals we net al aanhaalden, ben je op een motor namelijk bijzonder kwetsbaar. Je hoeft maar een klein tikje te krijgen en je raakt al uit balans. De kans is dan groot dat je een schuiver maakt over het asfalt en dat is geen pretje. Zeker niet wanneer je geen beschermende kleding draagt. Zorg er dan ook altijd voor dat je een pak en een helm draagt. Motorlaarzen zijn overigens ook geen overbodige luxe, aangezien hier beschermend materiaal in zit.

Op deze site staat de veiligheid dan ook hoog in het vaandel. Daarnaast besteden wij aandacht aan het motorrijden in de zomer. Er zijn namelijk veel mensen die hun motor in de winter binnen laten staan, maar in de zomermaanden veelvuldig rijden. Deze motorrijders weten vaak niet wat zij kunnen doen tegen de warmte. Daarom geven wij hier advies.

Naast advies kun je bij ons ook terecht voor verschillende diensten. Zo kun jij bij ons bijvoorbeeld zelf jouw motoraccessoires samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een motorbril. Ook bieden wij jou de mogelijkheid je motor te pimpen. Wij kunnen jouw motor overspuiten in een andere kleur wanneer je dit wenst. Tot slot kunnen wij ook jouw motor onderhouden en afstellen. En op deze diensten krijg jij doorgaans ook nog eens een leuke korting!