Diensten

Wanneer jij een eigen motor hebt, mogen bepaalde accessoires natuurlijk niet ontbreken. Jij hebt ongetwijfeld al de beschikking over een motorpak, een helm en speciale laarzen. Heel goed, dan is de basis er in ieder geval al! Wil jij echter nog meer uit jouw motor halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou in dat geval namelijk van dienst zijn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan vooral verder. Wij hebben hier namelijk een aantal van onze diensten uitgelicht.

Aangepaste accessoires

Op het internet kun jij talloze accessoires kopen om het motorrijden nog leuker te maken. Deze accessoires kan iedereen echter kopen. Hoe leuk zou het zijn als jij een eigen draai kunt geven aan je accessoires? Wij bieden jou deze mogelijkheid. Bij ons kun jij bepaalde accessoires namelijk helemaal zelf ontwerpen. Zo kies je bijvoorbeeld zelf welke kleur jij mooi vindt en wat voor een materiaal jouw voorkeur geniet. Op deze manier maak jij zeker weten de blits, want de kans is niet groot dat iemand precies dezelfde accessoires als jou ontwerpt.

Pimp je motor

Heb jij enige tijd geleden een motor gekocht? Dan ben je nu misschien wel van mening dat je deze toch niet zo mooi vind als in het begin. Het is in dat geval echt niet nodig om je motor direct weer van de hand te doen. Wij kunnen jouw motor namelijk voor je pimpen. Je hoeft ons alleen maar te vertellen wat je wilt en wij komen direct in actie. Wil je bijvoorbeeld een andere kleur? Dan kunnen wij jouw motor van de gewenste kleur voorzien. Jij kunt je motor dus geheel naar wens aan laten passen wanneer je deze bij ons aflevert.

Motor afstellen en onderhoud

Bij een motor merk je snel genoeg wanneer er problemen zijn. Het voertuig rijdt in dat geval immers lang niet meer zo lekker. Mogelijk gaat hij wel een stuk minder hard. De kans is dan aanwezig dat er een probleem in de motor zit. Denk jij dat er iets aan de hand is met jouw motor? Breng deze dan gewoon eens bij ons langs. Wij kunnen je motor namelijk geheel afstellen. Daarnaast kunnen wij deze aan een uitvoerige keuring onderwerpen. Komen er problemen aan het licht? Dan kunnen wij jouw motor ook direct onderhouden. Op deze manier rijdt jouw motor straks weer als nieuw!